Abonnementen

Bestel hier uw abonnement voor seizoen 2017-2018!

Als u onze abonnementen wilt bekijken dient u eerst in te loggen. Heeft u nog geen account? Maak dan eerst een nieuw account aan.

Bestelinformatie abonnement

U kunt binnen de abonnementen van Amsterdam en Utrecht zelf uw concerten kiezen. In Naarden bieden we een vast abonnement, al dan niet met de Matthäus-Passion.

LET OP: u kunt per abonnement één uitvoering van de Matthäus-Passion kiezen, met als extra optie de Lamentaties op Stille Zaterdag.

Voor de concerten kiest u bij de geplaceerde concerten direct zelf uw plaatsen. Als u de bestelling heeft afgerond, betaalt u eenvoudig via iDeal of creditcard en krijgt u direct een ontvangstbevestiging per e-mail. De kaarten krijgt u dan zo snel mogelijk thuis gestuurd.

Hier vindt u een uitgebreide handleiding voor het bestellen van kaarten.

Heeft u hulp nodig of heeft u vragen? Neem dan tijdens werkdagen contact op met de publieksservice via info@bachvereniging.nl of 030-2513413.

Bekijk voor meer informatie over de abonnementen de abonnementenbrochure.

Neem gerust contact op

Publieksservice:
(ma-vr van 9.30 tot 12.30 uur)