Bartolotti Sessions

Nieuw bij de Nederlandse Bachvereniging: de Bartolotti Sessions

Let op: u kunt alleen bestellen als u Vriend bent van de Nederlandse Bachvereniging en na de loting bent geselecteerd om kaarten te kopen!

Het Huis Bartolotti aan de Herengracht in Amsterdam, waar voormalig oudemuziekpionier en klavecinist Gustav Leonhardt woonde, is dit seizoen decor voor een drietal Bartolotti Sessions: concerten van ongeveer een uur met repertoire voor klavecimbel solo. Van Bach natuurlijk. Tijdens intieme concerten – het publiek bestaat uit 20 personen – hoort u hoogtepunten uit Bachs werk voor klavecimbel solo. De Nederlandse Bachvereniging werkt in deze concertreeks samen met verschillende topklavecinisten uit Europa. Alle concerten worden opgenomen voor allofbach.com.

za 27 mei 2017 19:00

Huis Bartolotti, Amsterdam

Dit concert is exclusief toegankelijk voor een selectie van Vrienden van de Nederlandse Bachvereniging.

Nederlandse Bachvereniging

• Bertrand Cuiller,

Neem gerust contact op

Publieksservice:
(ma-vr van 9.30 tot 12.30 uur)
Op 27 en 28 april is de publieksservice gesloten!