Extra concertinformatie

Met het opheffen en versoepelen van eerder afgekondigde maatregelen in de aanpak van het coronavirus geeft de Bachvereniging weer concerten in aangepaste vorm.

Op dit moment zijn we druk bezig om invulling te geven aan de programmering voor het najaar. We brengen u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Voorop blijft staan dat we de hoogste prioriteit blijven geven aan de gezondheid van ons publiek, onze musici en medewerkers en het verantwoord organiseren van concerten.

Steun de musici

Als gevolg van de afgelaste concerten ondervinden de musici (zelfstandige professionals in de culturele sector) grote inkomstenderving. De Bachvereniging wil hen zoveel als mogelijk compenseren voor dit verlies; daarvoor vragen wij uw steun. Lees meer & doe een donatie.