Galadiner

Bestel hier uw kaarten
Galadiner Galadiner

De achtergrond

Galadiner

Het galadiner op 25 november is één van de hoogtepunten van ons jubileumseizoen 2021-2022. Tijdens deze exclusieve avond maakt u op een verrassende manier kennis met onze musici, onze rijke geschiedenis en onze toekomstvisie. Een belevenis om naar uit te kijken!

Het galadiner is inclusief een netwerkontvangst met borrel en amuse, een driegangendiner aan tafel en verrassingsconcerten gedurende de avond. De netto-opbrengst van dit diner wordt geïnvesteerd in onze maatschappelijke missie Bach voor iedereen.

Bach is van alle tijden en voor iedereen. Zijn muziek ontroert, brengt rust of juist beweging en verrijkt vele levens. Bach maakt gelukkig!
Wij willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van Bach, nu en in de toekomst. Met uw komst naar het Galadiner steunt u onze missie 'Bach voor Iedereen' en draagt u bij aan de volgende programma’s van de Bachvereniging:
• Het talentontwikkelingsprogramma Young Bach Fellowship: een nieuwe generatie jonge musici wordt binnen de Bachvereniging klaargestoomd voor de professionele ensemblepraktijk.
• Educatieproject Barok@School, waarin scholieren uit het voortgezet onderwijs kennismaken met de wereld achter de noten van Bach.
• Ons online platform All of Bach, waarop miljoenen mensen wereldwijd naar Bachs muziek luisteren.

DATUM: 25 november 2021, 19.00 uur
LOCATIE: Rode Hoed, Keizersgracht 102 Amsterdam 
DRESSCODE: black tie
KOSTEN: € 500 per couvert

Vragen? Neem contact op met Liza Westendorp (hoofd Development) via development@bachvereniging.nl of 06-22081608.

Het concert

Werken en Uitvoering

Tickets

Kaarten bestellen

  • Amsterdam, Rode Hoed

    € 500 per couvert | voor meer informatie klik op galadiner

    Bestel Uitverkocht

    laatste kaarten