Matthäus-Passion 2016

Tournee van 12 t/m 26 maart 2016

Onze Matthäus-Passion is al meer dan 90 jaar een begrip. Dat betekent niet dat we zijn vastgeroest. Zowel artistiek leider Jos van Veldhoven als de leden van het ensemble ontdekken elk jaar weer nieuwe elementen in Bachs bekendste werk. Zo klinkt het elk jaar weer nieuw en anders. “Het is als een heel goed theaterstuk of een film waarin je plotseling door een ander aspect wordt geraakt. Bach schrijft in heel veel lagen. Soms kom je ineens ergens terecht waar je nog nooit was geweest,” aldus Jos van Veldhoven.

Wegens ziekte wordt evangelist Benjamin Hulett op Witte Donderdag 24 maart vervangen door Gwilym Bowen. Lees hier de bio van Gwilym Bowen.

Op Goede Vrijdag 25 maart en Stille Zaterdag 26 maart wordt Benjamin Hulett vervangen door Valerio Contaldo. Lees hier de bio van Valerio Contaldo.

Klik hier voor praktische informatie over de Matthäus-Passion in Naarden.

Neem gerust contact op

Communicatie & kaartverkoop: