Steun de musici

Help onze musici nu zij niet kunnen werken

In navolging van de door de overheid afgekondigde maatregelen in de aanpak van het coronavirus, is de Bachvereniging genoodzaakt alle concerten tot 1 september te annuleren. Deze uitzonderlijke situatie heeft een grote impact op onze organisatie.

Als gevolg van de afgelaste concerten ondervinden de musici (zelfstandige professionals in de culturele sector) grote inkomstenderving. De Bachvereniging wil hen zoveel als mogelijk compenseren voor dit verlies; daarvoor vragen wij uw steun.

Elke eenmalige donatie is van harte welkom. Wij verlenen de voorkeur aan donaties via deze website, zodat we u op een later moment persoonlijk kunnen bedanken. Een donatie verrichten via overboeking is ook mogelijk.

Namens ons allemaal: heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

• Maak zelf een bedrag over op NL36RABO0168517507 t.n.v. Nederlandse Bachvereniging o.v.v. Steun Musici MP
• Kies hieronder een vast bedrag of vul een bedrag naar keuze in en klik op 'donatie toevoegen'