Vrienden van de Nederlandse Bachvereniging

Over de Stichting

De Stichting Vrienden van de Nederlandse Bachvereniging  (opgericht in 1991) steunt de Nederlandse Bachvereniging door belangstelling te creëren voor de activiteiten van de Nederlandse Bachvereniging. Dit doet zij onder andere door het uitbrengen van publicaties, het  organiseren van evenementen  en door fondsenwerving.

Activiteiten

Als vriend van de Nederlandse Bachvereniging kunt u gratis een openbare repetitie meemaken! Tijdens de Vriendenrepetitie krijigt u een uniek kijkje achter de schermen bij de voorbereiding van ons ensemble op de komende concertreeks. Daarnaast organiseren we elk seizoen een vriendenconcert, en brengen we Vrienden altijd als eerst op de hoogte van bijzondere, exclusieve concerten van de Nederlandse Bachvereniging.

Komende vriendenrepetities:

Voor het komende seizoen zijn de volgende repetities geselecteerd als vriendenrepetitie:

10 oktober 2017
Orkestsuites van Bach o.l.v. Lars Ulrik Mortensen
  Geertekerk, Utrecht
10 december 2017   Weihnachts-Oratorium o.l.v. Jos van Veldhoven   Geertekerk, Utrecht
4 februari 2018   De allermooiste Bachcantates o.l.v. Jos van Veldhoven   Geertekerk, Utrecht
23 april 2018   Dido & Aeneas o.l.v. Jos van Veldhoven   Geertekerk, Utrecht

Vriendenmagazine

Twee keer per jaar wordt het Vriendenmagazine uitgebracht. In dit blad worden de vrienden op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Nederlandse Bachvereniging. Daarnaast komen de musici aan het woord en leest u interessante artikelen over de muziek die uitgevoerd wordt.

Bestuursleden

mr. Laetitia Griffith voorzitter
mr. Erik Habers secretaris
mr. Jacqueline van Zwol penningmeester
Siebe Henstra
Pol Schevernels

Beleid

Beleidsplan 2014-2018 Stichting Vrienden van de Nederlandse Bachvereniging

Jaarcijfers

Algemene informatie en jaarcijfers 2016 Stichting Vrienden van de Nederlandse Bachvereniging.

Naam: Stichting Vrienden van de Nederlandse Bachvereniging

RISN: 802337004

Postadres: Postbus 295
  3500 AG Utrecht

Bezoekadres: Plompetorengracht 21
  3512 CB Utrecht

Telefoonnummer: 030 - 2 513 413 (Op werkdagen tussen 9:30 en 12:30)

ANBI

De Nederlandse Bachvereniging is in het bezit van een Culturele ANBI-status. Dit betekent dat u profiteert van extra belastingvoordeel als u ons steunt.

Neem gerust contact op

Publieksservice: