Administrateur

Per direct hebben wij een vacature voor een Administrateur (12-16 uur)

Al honderd jaar zet de Nederlandse Bachvereniging zich ervoor in de muziek van Johann Sebastian Bach toegankelijk te maken voor iedereen. Gedreven door deze missie organiseren we jaarlijks ruim zestig concerten in binnen- en buitenland, educatieve projecten, een talentprogramma voor jonge musici en nog veel meer. Bovendien kunnen muziekliefhebbers over de hele wereld genieten van All of Bach, hoogwaardige opnames van onze uitvoeringen, die we kosteloos aanbieden via Youtube.com/bach.

De Bachvereniging heeft een ensemble van ongeveer dertig professionele musici en zangers; op ons kantoor in Utrecht zijn momenteel zestien mensen werkzaam.

Functie: Administrateur
De boekhouding van zowel de Nederlandse Bachvereniging als haar steunstichting is uitbesteed aan Bureau OZCAR. Een deel van de werkzaamheden moet echter door de Bachvereniging zelf worden uitgevoerd, of gefaciliteerd (aanleveren gegevens). We werken met de software van OZCAR: Basecone, WeFact en Declaree. Als administrateur werk je nauw samen met de medewerkers van OZCAR en het hoofd financiën en productie van de Nederlandse Bachvereniging, aan wie je ook rapporteert.

Als administrateur:
• verzorg je de administratieve en deels inhoudelijke verwerking van inkomende facturen (Basecone);
• controleer je de betaaladvieslijsten op compleetheid en IBAN’s;
• beheer je de debiteurenadministratie, verstuur je alle uitgaande facturen voor de Bachvereniging én haar steunstichting en monitor je de betaling daarvan (WeFact);
• ondersteun je de afdeling financiën met overige administratieve taken.

De salarisadministratie maakt géén deel uit van het takenpakket.
De werkzaamheden kunnen in tijd en plaats flexibel worden uitgevoerd, met inachtneming van de geldende deadlines.

Wie zoeken we?
De Nederlandse Bachvereniging is een culturele instelling en werkt met veel verschillende soorten crediteuren en debiteuren (leveranciers, sponsors, musici etc.). Onze ideale administrateur werkt nauwkeurig en is zowel benaderbaar als vasthoudend.
• Je werkt nauwkeurig en hebt een faciliterende instelling.
• Je bent stressbestendig en flexibel.
• Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
• Je wilt tenminste 12 uur per week bij ons komen werken.

Wat bieden we jou?
Een warm, professioneel en gedreven team dat hybride werkt, dus vanuit huis en vanuit ons sfeervolle kantoor aan de gracht in het centrum van Utrecht;
• Een inspirerende werkomgeving in het hart van de klassieke muziek;
• Salaris conform schaal V van de CAO Muziekensembles (€ 2.361 - € 3.505 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, inschaling mede afhankelijk van je leeftijd en ervaring).
• Een klein dienstverband, dat flexibel in te richten is en goed te combineren met opdrachten voor andere werkgevers.

Hoe solliciteer je?
We ontvangen je CV en motivatie graag vóór 13 juni 2022, gericht aan Sara Pleyte (sara.pleyte@bachvereniging.nl) onder vermelding van ‘Sollicitatie administrateur’. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Chris van de Ven, hoofd financiën en productie, via chris.vandeven@bachvereniging.nl of 06 5397 1323.
De eerste gespreksronde vindt plaats op dinsdag 21 juni.

Wij vinden diversiteit in het team van grote waarde en nodigen daarom nadrukkelijk mensen van alle oriëntaties en achtergronden uit om op deze vacature te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.