All of Bach vioolproject

in samenwerking met het Nederlands Vioolconcours

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar oud en wil je, een deel uit, een vioolpartita of -sonate opnemen voor het project All of Bach? Meld je dan nu aan!

Shunske Sato, artistiek leider van de Nederlandse Bachvereniging, laat je kennismaken met barokke speeltechnieken en –stijlen in twee verschillende masterclasses. Met hulp van Shunske neem je vervolgens één deel uit één van Bachs vioolpartita’s of -sonates op voor All of Bach.

Van het hele traject worden video’s gemaakt die op All of Bach en het YouTube-kanaal van de Nederlandse Bachvereniging te zien zullen zijn en ook gebruikt zullen worden door het
Nederlands Vioolconcours.

Wat moet je doen?
Neem een video op van jezelf waarin je zowel een langzaam als een snel stuk naar keuze speelt uit een van de zes vioolpartita’s of -sonates van Bach. Zet het filmpje op YouTube en stuur de link naar ons door via het aanmeldformulier. Vergeet niet om toestemming van je ouders te vragen als je nog geen 18 bent!

Aanmelden kan tot en met donderdag 28 februari 2019 via het aanmeldformulier.

Belangrijke data
• donderdag 28 februari 2019: sluitingsdatum om je filmpje en aanmeldformulier in te sturen
• maandag 11 maart 2019: we maken de uitslag bekend en nemen contact met je op
• zaterdag 30 maart 2019: besloten masterclass van Shunske Sato in Utrecht
• maandag 10 juni 2019 (2e pinksterdag): openbare masterclass van Shunske Sato in Utrecht
• zaterdag 22 of zondag 23 juni: filmopname van de vioolpartita of –sonate in Utrecht

Heb je vragen?
Stuur dan een mail aan info@bachvereniging.nl. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!