Disclaimer

De Nederlandse Bachvereniging doet zijn best om de informatie op deze website juist en volledig te presenteren. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunnen er geen rechten aan deze informatie worden ontleend.

Koopovereenkomst
Via deze website van de Nederlandse Bachvereniging kunt u concertkaarten bestellen. Wij willen u erop attent maken dat een koopovereenkomst pas tot stand komt als een bestelling is afgerekend. Dit is het geval wanneer u betaalt met iDeal of een creditcard. Bij betaling met een automatische incasso komt de koopovereenkomst tot stand als het verschuldigde bedrag van uw bankrekening is afgeschreven door uw bank.

Klachten
Heeft u een klacht over een van onze concerten of diensten? Neemt u dan contact op met onze afdeling Communicatie & kaartverkoop via info@bachvereniging.nl.

Beeld- en geluidsrechten
Niet alle eventuele rechthebbenden van beeld- en/of geluidsmateriaal op deze website konden worden gevonden. Rechthebbenden wordt verzocht contact op te nemen met de afdeling Marketing, communicatie & verkoop van de Nederlandse Bachvereniging.

Opnames tijdens concerten voor All of Bach
Sommige concerten van de Nederlandse Bachvereniging worden opgenomen voor ons project All of Bach. Aanwezigheid bij deze concerten betekent dat u toestemming verleent om gefilmd te worden, tenzij u vóóraf schriftelijk per e-mail (via info@bachvereniging.nl) of bij de entree van het concert aan de afdeling Communicatie en kaartverkoop kenbaar heeft gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen. Heeft u vragen naar aanleiding van deze disclaimer of wilt u uw toestemming herzien, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Communicatie en kaartverkoop via info@bachvereniging.nl of 030 - 251 3413 (op werkdagen bereikbaarvan 09.30 tot 12.30 uur).

De opnames worden gepubliceerd op onze website en op ons YouTube-kanaal. Ook kunnen beelden ingezet worden voor marketingdoeleinden van de Nederlandse Bachvereniging.

Colofon
Website: Zicht Online, www.zicht.nl
Concept: Pot & Van der Velden, www.potvandervelden.nl 
Webredactie: Nederlandse Bachvereniging
E-mail: info@bachvereniging.nl
Fotografie ensemble: Simon van Boxtel, www.simonvanboxtel.nl
Fotografie kantoor & YBF: Milagro Elstak, www.milagroelstak.com