Meer informatie & prijzen

BESTEL EEN SERIE EN MIS NIETS!

Voor onze vrienden hebben we series samengesteld in Naarden, Utrecht en Amsterdam. Met een serie bezoekt u meer concerten, bent u verzekerd van plaatsen en ontvangt u korting.

In seizoen 2021-2022 bieden we drie verschillende series aan: Naarden, Utrecht en Amsterdam.
De series zien er als volgt uit:

Series seizoen 2021-2022 Naarden Utrecht Amsterdam
 Kunst der Fuge
 Feest met Bach!
 Allerzielen  •
 Hersenstreken
 Hohe Messe
 Matthäus-Passion  losse kaartverkoop (Grote Kerk) optioneel (TivoliVredenburg)  losse kaartverkoop (Grote Kerk)
 Cantates voor BachFest Leipzig
Totaal 5 6 of 7 3

Kaarten voor de Matthäus-Passion 2022 (in de Grote Kerk Naarden) worden op een later moment los verkocht, met voorrang voor seriehouders; zie verder op deze pagina voor meer informatie.

GEEN MATTHÄUS-PASSION NAARDEN IN EEN SERIE
(wel voorrang op de losse kaartverkoop)

Anders dan u van ons gewend bent, kunt u dit jaar GEEN uitvoering van de Matthäus-Passion in de Grote Kerk Naarden als extra concert toevoegen aan uw serie Naarden of Amsterdam. Aan een serie Utrecht kunt u wel de Matthäus-Passion (in TivoliVredenburg) toevoegen.
In verband met de coronamaatregelen gaat de verkoop voor de Matthäus-concerten in de Grote Kerk later van start. Uiteraard volgen we dan de volgorde van verkoop zoals dat ieder jaar gebeurt: seriehouders en vrienden krijgen voorrang. We brengen u hiervan tijdig op de hoogte.

VOORRANG, CAPACITEIT EN PLAATSKEUZE

Wegens de beperkte capaciteit (als gevolg van de coronamaatregelen) voeren wij ieder concert tweemaal per dag/avond uit. Momenteel kunnen alleen vrienden van de Nederlandse Bachvereniging een serie bestellen. Na de serieverkoop krijgen de vrienden ook voorrang bij het kopen van losse concertkaarten.
• Bestelt u een serie Naarden op onze website? In verband met het beperkte aantal plaatsen (200 stoelen per concert) in de Grote Kerk, verkopen wij voor seizoen 2021-2022 één rang en hanteren wij binnen die rang vrije plaatskeuze.
• Bestelt u op onze website een serie Utrecht of Amsterdam? In Utrecht kiest u voor elk concert in uw serie zelf uw plaatsen. In Amsterdam worden de concerten in één rang verkocht en geldt vrije plaatskeuze.

KAARTEN BESTELLEN

• U bestelt uw serie via bachvereniging.nl/series
• U logt in met uw e-mailadres en wachtwoord. Ivm ons nieuwe kaartverkoopsysteem dient u een nieuw wachtwoord aan te maken. Doe dit op tijd, vóór u gaat bestellen.
• Selecteer het concert van uw keuze
• Kies uw stoelen
• U rekent af via iDeal of creditcard
• U ontvangt direct een ontvangstbevestiging via e-mail
• Uw kaarten worden per post of per e-mail verzonden.

Komt u er niet uit? Lees hier onze uitgebreide handleiding voor het bestellen van losse kaarten.

KORTING

Vrienden van de Nederlandse Bachvereniging ontvangen voor een serie in seizoen 2021-2022 15 % korting.

SERIES

Hieronder kunt u voor de series Naarden, Amsterdam en Utrecht de data en prijzen vinden (indien u uw kaarten per post wilt ontvangen betaalt u € 4 administratiekosten).

Serie Naarden (Grote Kerk, vijf concerten)
• Kunst der Fuge, maandag 27 september, 18.45 en 21.00 uur
• Feest met Bach!, zaterdag 9 oktober, 19.00 en 21.00 uur
• Allerzielen, woensdag 3 november, 18.30 en 21.00 uur
• Hohe Messe, woensdag 15 december, 20.15 uur
• Cantates voor BachFest Leipzig, donderdag 16 juni, 20.15 uur

Let op: u kunt de Matthäus-Passion niet toevoegen aan uw serie. Kaarten voor de Matthäus-Passion 2022 (in de Grote Kerk Naarden) worden op een later moment los verkocht, zie deze pagina voor meer informatie.

Prijs serie Naarden

Rang 1 € 181 € 155 € 27

Serie Utrecht (TivoliVredenburg, zes of zeven concerten)
• Kunst der Fuge, zaterdag 25 september, 16.30 en 20.15 uur
• Feest met Bach!, donderdag 7 oktober, 18.30 en 21.00 uur
Allerzielen, dinsdag 2 november, 18.30 en 21.00 uur
• Hersenstreken, woensdag 24 november 2021, 18.30 en 21.00 uur
• Hohe Messe, maandag 20 december, 18.30 en 21.00 uur
• Cantates voor BachFest Leipzig, woensdag 15 juni, 18.30 en 21.00 uur
optioneel: Matthäus-Passion, woensdag 6 april, 19.00 uur

Let op: aan de serie Utrecht kunt u alleen de Matthäus-Passion in TivoliVredenburg toevoegen. Het is niet mogelijk om de Matthäus-Passion in Naarden aan uw serie Utrecht toe te voegen.

Prijs serie Utrecht zonder Matthäus-Passion

Rang 1 € 222 € 189 € 33

Prijs serie Utrecht met Matthäus-Passion

Rang 1 € 269 € 229 € 40