Siebe Henstra

Orgel/klavecimbel | Orgel/klavecimbel

Siebe Henstra studeerde klavecimbel bij Ton Koopman en Gustav Leonhardt aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij maakt vast deel uit van de Nederlandse Bachvereniging en speelde met onder meer het Orkest van de Achttiende Eeuw, het Leonhardt Consort, La Petite Bande en het Koninklijk Concertgebouworkest.

Hij vormt een duo met celliste Lucia Swarts en met klavecinist Menno van Delft. Siebe Henstra is hoofdvakdocent klavecimbel aan het Utrechts Conservatorium en is regelmatig jurylid bij verschillende concoursen.

Deel deze pagina

"Op mijn zestiende bouwde ik mijn eerste klavecimbel. Mijn ouders hadden daar geen vertrouwen in, maar ik volhardde. Het was in ieder geval beter dan het kleine fabrieksinstrument dat twee jaar daarvoor was aangeschaft." - Siebe Henstra -

Neem gerust contact op

Publieksservice:
(ma-vr van 9.30 tot 12.30 uur)
Op 27 en 28 april is de publieksservice gesloten!