Steun All of Bach

Steun All of Bach

Help ons All of Bach te voltooien!

All of Bach is het project waarin de Nederlandse Bachvereniging alle werken van Bach uitvoert, opneemt en gratis online met de wereld deelt. Zo kan iedereen – met de mooiste opnames in de hoogste kwaliteit – genieten van de muziek van Bach. Om ervoor te zorgen dat we de werken van Bach kunnen blijven opnemen hebben we jouw financiële hulp nodig.

Kostbare schatkamer
Sinds 2013 werkt ons All of Bach-team dagelijks vol passie en toewijding aan alles wat je op All of Bach kunt ontdekken. All of Bach is een kostbare onderneming; een perfect eindresultaat is wat voor ons telt. Daarom zijn tijdens de opnames niet alleen een cameraman en productiemedewerker aanwezig, maar maken we ook gebruik van gedegen regisseurs, artistiek medewerkers, geluidsspecialisten, lichtmensen en ondertitelaars. Bovendien zijn we continu op zoek naar de mooiste locaties en beste musici voor de totstandkoming van de volgende opname van één van Bachs werken. Zo kost een ‘simpele’ opnamedag niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Jouw steun is zeer welkom!

Eenmalige donatie

Je kunt All of Bach steunen met een eenmalige donatie. Klik op onderstaande knop, vul een donatiebedrag naar keuze in bij het vakje All of Bach en voeg dit bedrag toe aan je winkelmandje. Je kunt de transactie afronden met of zonder account.

Doneer via onze website

Het is ook mogelijk om een eenmalige of terugkerende donatie te doen via Paypal of Credit Card:

Doneer via Paypal / Credit Card

Maak je liever zelf een bedrag over via een bankoverschrijving
Dat kan op rekeningnummer NL36RABO0168517507 t.n.v. Nederlandse Bachvereniging o.v.v. All of Bach.

Adopteer een werk
Vanaf € 2.000 is het mogelijk een opname van een specifiek BWV-nummer te adopteren. Samen met ons team kies je een nog op te nemen werk en financier de faciliteiten die nodig zijn voor de registratie. Uiteraard ben je van harte welkom op de spannende opnamedag! Wanneer de montage gereed is en het werk wordt gepubliceerd op All of Bach, word je of jouw bedrijf als begunstiger genoemd in de credits. Op deze manier bouw je samen met ons aan de groei van All of Bach. Bekijk hieronder een overzicht van de Bach-werken die nog open staan voor adoptie:

Open voor adoptie

Wil je meer informatie over het adopteren van een werk? Stuur dan een mail naar development@bachvereniging.nl.