Steun All of Bach

Steun All of Bach

Help ons All of Bach te voltooien!

All of Bach is een project van de Nederlandse Bachvereniging. Dagelijks werkt een team vol passie en toewijding aan alles wat u op deze website kunt ontdekken. Een schatkamer vol muziek, achtergrondinformatie en interviews; gratis toegankelijk over de hele wereld.

Het werk is nog niet klaar: een groot deel moet nog opgenomen worden voordat het gehele oeuvre van Bach online staat. Dit redden we niet zonder financiële steun van donateurs. Help ons de muzikale nalatenschap van Bach te voltooien en steun ons met een gift!

***HIER KOMT EEN DONEERKNOP***

***HIER KOMT EEN PAYPALL-KNOP
***

Kostbare schatkamer

All of Bach is een kostbare onderneming; een perfect eindresultaat is wat telt. Daarom zijn tijdens de opnames niet alleen een cameraman en productiemedewerker aanwezig, maar maken we ook gebruik van gedegen regisseurs, artistiek medewerkers, geluidsspecialisten, lichtmensen en ondertitelaars. Bovendien zijn we continu op zoek naar de mooiste locaties en beste musici voor de totstandkoming van de volgende opname van één van Bachs werken.

Zo kost een ‘simpele’ opnamedag niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.

Bekostigt u de eerstvolgende opname?

Adopteer een werk
Vanaf €7.500 is het mogelijk een specifieke opname te adopteren. Samen met ons team kiest u een nog op te nemen werk en financiert u de faciliteiten die nodig zijn om het werk naar uw keuze op te nemen. Uiteraard bent u van harte welkom op de spannende opnamedag!

Wanneer de montage gereed is en het werk wordt gepubliceerd, wordt u of uw bedrijf als begunstiger genoemd in de aftiteling. Op deze manier bouwt u samen met ons aan de groei van onze online schatkamer All of Bach.

Van locatie tot programma: produceer mee
Wilt u liever het hele proces – van idee tot realisatie – betrokken zijn? Dan kunt u ook een volledige opname voor All of Bach mee produceren, waarbij u meedenkt over het werk en de opnamelocatie. U kunt dan tevens uw eigen familie, vrienden of relaties uitnodigen om mee te genieten van de op te nemen uitvoering; uw eigen huiskamerconcert, in de traditie van Bach, met de middelen van nu. Coproducent worden kan al bij een gift vanaf €15.000.

Interesse? Neem contact op met Liza Westendorp: development@bachvereniging.nl.