Steun All of Bach

Steun All of Bach

Help ons All of Bach te voltooien!

All of Bach is het project waarin de Nederlandse Bachvereniging alle werken van Bach uitvoert, opneemt en gratis online met de wereld deelt. Zo kan iedereen – met de mooiste opnames in de hoogste kwaliteit – genieten van de muziek van Bach. Om ervoor te zorgen dat we de werken van Bach kunnen blijven opnemen hebben we uw financiële hulp nodig.

Kostbare schatkamer
Sinds 2013 werkt ons All of Bach-team dagelijks vol passie en toewijding aan alles wat u op All of Bach kunt ontdekken. All of Bach is een kostbare onderneming; een perfect eindresultaat is wat voor ons telt. Daarom zijn tijdens de opnames niet alleen een cameraman en productiemedewerker aanwezig, maar maken we ook gebruik van gedegen regisseurs, artistiek medewerkers, geluidsspecialisten, lichtmensen en ondertitelaars. Bovendien zijn we continu op zoek naar de mooiste locaties en beste musici voor de totstandkoming van de volgende opname van één van Bachs werken. Zo kost een ‘simpele’ opnamedag niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Uw steun is zeer welkom!

Eenmalige donatie

U kunt All of Bach steunen met een eenmalige donatie. Klik op onderstaande knop, vul een donatiebedrag naar keuze in bij het vakje All of Bach en voeg dit bedrag toe aan uw winkelmandje. U kunt de transactie afronden met of zonder account.

Doneer via onze website

Het is ook mogelijk om een eenmalige of terugkerende donatie te doen via Paypal:

Doneer via Paypal

Maakt u liever zelf een bedrag over via een bankoverschrijving
Dat kan op rekeningnummer NL36RABO0168517507 t.n.v. Nederlandse Bachvereniging o.v.v. AOB.

Adopteer een werk
Vanaf € 2.000 is het mogelijk een opname van een specifiek BWV-nummer te adopteren. Samen met ons team kiest u een nog op te nemen werk en financiert u de faciliteiten die nodig zijn voor de registratie. Uiteraard bent u van harte welkom op de spannende opnamedag! Wanneer de montage gereed is en het werk wordt gepubliceerd op All of Bach, wordt u of uw bedrijf als begunstiger genoemd in de credits. Op deze manier bouwt u samen met ons aan de groei van All of Bach. Een overzicht van de Bach-werken die nog open staan voor adoptie vindt u hier. Wilt u meer informatie over het adopteren van een werk? Stuur gerust een mail naar development@bachvereniging.nl.