Steun All of Bach

Help ons All of Bach te voltooien!

All of Bach is het project waarin de Nederlandse Bachvereniging alle werken van Bach uitvoert, opneemt en gratis online met de wereld deelt. Zo kan iedereen – met de mooiste opnames in de hoogste kwaliteit – genieten van de muziek van Bach.
Om ervoor te zorgen dat we de werken van Bach kunnen blijven opnemen hebben we uw financiële hulp nodig. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.


Eenmalige donatie

U kunt All of Bach steunen met een eenmalige donatie via Ideal of creditcard.

Doneer hier

Klik hier om een donatie te doen via PayPal, of maak zelf een bedrag over op NL36RABO0168517507 t.n.v. Nederlandse Bachvereniging o.v.v. AOB.


Hoe kunt u ons helpen?

Bach schreef de teksten van zijn cantates in vroegmodern Duits. Inmiddels hebben verschillende All of Bach fans ons gevraagd om Engelse ondertiteling bij de cantates toe te voegen. In samenwerking met de American Bach Society, professor Daniel R. Melamed en professor emeritus Michael Marissen hebben we inmiddels een vijftal cantates vertaald naar het Engels. Hierdoor wordt de muziek van Bach nog toegankelijker! Een goede Engelse vertaling maken voor ondertiteling bij All of Bach video’s kost ongeveer 150 euro. Door All of Bach te steunen met 150 euro te steunen kunnen wij bijvoorbeeld een cantate van Engelse ondertiteling voorzien.  

Adopteer een werk
Vanaf € 2.000 is het mogelijk een opname van een specifiek BWV-nummer te adopteren. Samen met ons team kiest u een nog op te nemen werk en financiert u de faciliteiten die nodig zijn voor de registratie. Uiteraard bent u van harte welkom op de spannende opnamedag! Wanneer de montage gereed is en het werk gepubliceerd, wordt u of uw bedrijf als begunstiger genoemd in de credits. Op deze manier bouwt u samen met ons aan de groei van All of Bach. Een overzicht van de Bach-werken die nog open staan voor adoptie vindt u hier. Wilt u meer informatie over het adopteren van een werk? Mail naar development@bachvereniging.nl.

Kostbare schatkamer

Sinds 2013 werkt ons All of Bach-team dagelijks vol passie en toewijding aan alles wat u op All of Bach kunt ontdekken. All of Bach is een kostbare onderneming; een perfect eindresultaat is wat voor ons telt. Daarom zijn tijdens de opnames niet alleen een cameraman en productiemedewerker aanwezig, maar maken we ook gebruik van gedegen regisseurs, artistiek medewerkers, geluidsspecialisten, lichtmensen en ondertitelaars. Bovendien zijn we continu op zoek naar de mooiste locaties en beste musici voor de totstandkoming van de volgende opname van één van Bachs werken. Zo kost een ‘simpele’ opnamedag niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. U steun is zeer welkom!