Steun All of Bach

Help ons All of Bach te voltooien!

All of Bach is het project waarin de Nederlandse Bachvereniging alle werken van Bach uitvoert, opneemt en gratis online met de wereld deelt. Een schatkamer vol muziek, achtergrondinformatie en interviews.

Het werk is nog niet klaar: een groot deel van Bachs werken moet nog worden opgenomen voordat zijn gehele oeuvre online staat. Dit redden we niet zonder financiële steun van donateurs. Helpt u ons de muzikale nalatenschap van Bach te voltooien? Steun All of Bach!

Kostbare schatkamer
Sinds 2013 werkt ons All of Bach-team dagelijks vol passie en toewijding aan alles wat u op All of Bach kunt ontdekken. All of Bach is een kostbare onderneming; een perfect eindresultaat is wat voor ons telt. Daarom zijn tijdens de opnames niet alleen een cameraman en productiemedewerker aanwezig, maar maken we ook gebruik van gedegen regisseurs, artistiek medewerkers, geluidsspecialisten, lichtmensen en ondertitelaars. Bovendien zijn we continu op zoek naar de mooiste locaties en beste musici voor de totstandkoming van de volgende opname van één van Bachs werken. Zo kost een ‘simpele’ opnamedag niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.

Adopteer een werk
Vanaf € 2.000 is het mogelijk een opname van een specifiek BWV-nummer te adopteren. Samen met ons team kiest u een nog op te nemen werk en financiert u de faciliteiten die nodig zijn voor de registratie. Uiteraard bent u van harte welkom op de spannende opnamedag! Wanneer de montage gereed is en het werk gepubliceerd, wordt u of uw bedrijf als begunstiger genoemd in de aftiteling en in de credits. Op deze manier bouwt u samen met ons aan de groei van All of Bach. Meer informatie over het adopteren van een werk? Mail naar development@bachvereniging.nl.

U kunt All of Bach uiteraard ook steunen met een eenmalige donatie:
Schenkt u € 500 of meer? Dan nodig we u van harte uit een opname bij te wonen!
• Klik hier om een donatie te doen via PayPal
• Of kies hieronder een bedrag en voeg de donatie toe aan uw winkelmandje
• Maakt u liever zelf een bedrag over? Dat kan op NL36RABO0168517507 t.n.v. Nederlandse Bachvereniging o.v.v. All of Bach