Vrijheid!

Vrijheid! Vrijheid!

De achtergrond

Vrijheid!

Op 5 mei vieren we in Nederland onze vrijheid. Vrijheid: een groot en belangrijk begrip, dat op vele manieren ingevuld kan worden. Wij verklanken dit in een rijk programma onder leiding van de Franse dirigent Lionel Meunier.

Muziek vol hoop, die wij juist in deze tijd graag uitvoeren.“

Gefascineerd door de muziek van Johann Pachelbel, een grote inspiratiebron voor Johann Sebastian Bach, stelde Meunier dit unieke programma samen rond het thema vrijheid en bevrijding! Zowel Bach als Pachelbel schreven een paascantate met als titel Christ lag in Todesbanden. Beide werken gaan over de triomf en bevrijding van Pasen: de dood wordt overwonnen en de vrijheid hervonden. Muziek vol hoop, die wij juist in deze tijd graag uitvoeren.

Het concert

• Utrecht, TivoliVredenburg, Hertz

kaartverkoop via TivoliVredenburg | voor meer informatie klik op bestel

• Naarden, Grote Kerk

Prijzen: €12,50 | €17,50 | €42 | Start losse kaartverkoop 30 mei 2022, 10:00 uur. Vrienden voorrang 23 mei 2022, 10:00 uur | log eerst in!