Concerten seizoen 2020-2021

Vanwege het coronavirus ziet onze concertagenda er anders uit dan normaal. Op deze pagina vindt u (wanneer voorhanden) meer informatie over onze concerten.

Na de eerdere afgelasting van het Weihnachts-Oratorium, ging de Nederlandse Bachvereniging in december alsnog op tournee met het kerstprogramma KERST met de Nederlandse Bachvereniging. Vanwege de nieuwe lockdown (van 15 december tot en met 19 januari) hebben wij ook dit project helaas moeten annuleren.

Over onze concerten vanaf januari 2021 kunnen wij op dit moment helaas nog niets zeggen. Wij hebben in ieder geval het besluit genomen om in 2021 niet Bachs Matthäus-Passion maar Bachs Johannes-Passion uit te voeren. U kunt hier meer lezen over dit besluit.