Jos van Veldhoven Fonds

Help Sofia en Thijmen het concertpodium op!

Het Jos van Veldhovenfonds geeft de Bachvereniging financiële ruimte om jonge musici te helpen in hun ontwikkeling tot topmusicus. Met deze financiele steun kunnen wij tijd, aandacht en kennis schenken aan jong talent zoals Sofia en Thijmen en investeren we in hun muzikale toekomst.

Het fonds werd opgericht ter gelegenheid van het afscheid van Jos van Veldhoven als artistiek leider in 2018 en heeft onder meer bijgedragen de volgende (meerjarige) talentontwikkelingstrajecten:

Dankzij uw gift aan dit fonds kunnen we nog meer prachtige projecten realiseren. Zowel eenmalige als meerjarige schenkingen zijn van harte welkom.

Hoe steunt u het Jos van Veldhoven Fonds?

Eenmalige donatie

Een eenmalige donatie kan snel en eenvoudig. Klik op de knop hieronder en doneer een bedrag naar keuze onder het Jos van Veldhoven Fonds.

Doneren

U kunt ook direct een donatie doen via deze iDeal link

Meerjarige donatie

Draagt u talentontwikkeling een warm hart toe en wilt u een structurele gift doen? Vanaf € 100 per jaar kunt u een schenkingsovereenkomst vastleggen met een looptijd van ten minste vijf jaar. U kunt een  schenkingsovereenkomst downloaden.

Persoonlijk contact
Een meerjarige schenking is een persoonlijke aangelegenheid. Uw contactpersoon Liza Westendorp (hoofd Development) komt graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Neem hiervoor contact op via development@bachvereniging.nl of bel Liza rechtstreeks via 06 2208 1608.

Liza Westendorp